Flyttstädning Stockholm med fokus på miljön

Du har äntligen tömt din gamla bostad och flyttlasset har gått till ditt nya hem. Nu återstår bara det som nästan alla tycker är den tråkigaste delen med att flytta, nämligen flyttstäd.

Det är en tidskrävande uppgift och resultatet måste bli fläckfritt. Kakelfogar ska göras rent, lampor ska dammas av och köksfläkten ska göras rent från fett och smuts. Det är helt naturligt att du vill lägga din fokus och energi på att komma i ordning i ditt nya hem. Att kontakta en professionell städfirma Stockholm är något att rekommendera då de tar hand om all städning och du får mer tid för dig själv och din nya bostad.

Tänk på miljön

Många städmedel innehåller kemikalier som är väldigt skadliga för vår miljö och vår natur. När du kollar efter en firma som gör flyttstädning stockholm så bör de du väljer arbeta efter ett miljötänk. Det gäller såväl städprodukter som städredskap. Kolla om de följer miljöbalkens hänsynsregler och om de är miljömärkta med Svanen. En del drar sig för att använda miljövänliga produkter då de tror att de inte är lika effektiva. Så är definitivt inte fallet då produkterna har utvecklats och blivit mycket bättre jämfört med för 15 år sedan. Idag är alla miljövänliga produkter minst lika bra som andra, många är till och med bättre. Efter att du flyttat in i din nya bostad är det dags för nästa grej, nämligen hemstädning! Genom att anlita hemstädning stockholm så slipper du städa själv och får mer tid över till sånt du tycker är kul – kan ju inte bli bättre?

Gemensamt ansvar

Vi måste alla ta ansvar för vår miljö och natur. Att välja miljövänliga alternativ är det bästa du kan göra, både för de personer som utför din flyttstädning men även givetvis för vår planet. Dessutom slipper personen som flyttar in efter dig få en bostad som är rengjord med skadliga produkter. Det är bara tillsammans vi kan göra skillnad. Njut av den första tiden i ditt nya hem och låt en professionell firma ta hand om städandet. Tänk på att du även kan anlita fönsterputsning stockholm om du precis som med städningen inte orkar göra det själv. Det fina med det är att du precis som andra hushållsnära tjänster kan nyttja rut och rotavdrag för att få ner kostnaden samtidigt som du skapar arbeten åt andra.